Składniki :
200 g spaghetti,
2 jaja,
100 g szynki lub salami,
200 g świeżych pieczarek,
1 pomidor,
1 mała cebula,
1 papryka,
70 g koncentratu pomidorowego,
12 plasterków sera Hochland z pieczarkami,
zioła do smaku,
sól,
pieprz
Sposób przygotowania:
Jaja roztrzepać, przyprawić, dodać do ugotowanego makaronu. Nasmarować masłem formę tortową, po czym włożyć do niej masę makaronową. Posmarować koncentratem pomidorowym, posypać pieprzem i ziołami oraz przykryć 6 plasterkami sera Hochland. Na to położyć pokrojone na plastry: pieczarki, cebulę, szynkę, pomidor oraz pocięte na trójkąty pozostałe plasterki sera. Zapiekać w piekarniku 25 minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum