[ Szukaj ]   [ Użytkownicy ]   [ Grupy ]   [ Statystyki ]   [ Zaloguj ]   [ Album ]

Poprzedni temat «» Następny temat
Boczniak smażony na dwa sposoby
Autor Wiadomość
Magda
Administrator


Dołączyła: 17 Wrz 2006
Posty: 2054
Poziom: 37
HP: 121/4047
 3%
MP: 1932/1932
 100%
EXP: 50/144
 34%
Wysłany: 2008-03-13, 22:39   Boczniak smażony na dwa sposoby

Składniki :
Boczniak i przyprawy
oliwa
1 sposób:
jajko
bułka tarta
2 sposób:
mleko
mąka
jajko



Sposób przygotowania:

Umytego boczniaka:

1 sposób - posolonego maczamy w roztrzepanym jajku, potem w bułce tartej, smażymy na pateli na cimnozłoty kolor.

2 sposób - z jajka, mąki i mleka robimy ciasto jak na racuchy z przyprawami. Dobrze się komponuje z bazylią czy estragonem. Maczamy w nim boczniaka i smażymy na ciemozłoty kolor.
_________________








http://www.Kamil-Gdansk.com.pl/
http://www.Grzegorz-Gdansk.com.pl/
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Mapa strony
Fasolek  Fasol-Bis  Kamilek  Grzesio