Składniki :
Makaron typu motylki
paczka mrożonego szpinaku
śmietana 12% w kartoniku
główka czosnku
cebula
oliwa z oliwek
ser pleśniowy typu lazur
odrobina białego wina
Sposób przygotowania:
Makaron ugotuj według wskazówek, na oliwie zeszklij czosnek i cebulę, dodaj rozmrożony szpinak, i smaż go 5 mniut, potem dodaj 150ml. śmietany i smaż przez 8 mniut, dodaj odrobinę białego wina, wrzuć połamany ser pleśniowy i czekaj aż się roztopi. Wrzuć makaron i wymieszaj, podgrzej jeszcze 2 minuty wszystko razem przypraw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum