Składniki :
600 g wątróbek
2 cebule
4 jabłka
500 g pieczarek
1/2 puszki ananasa w kawałkach
mąka
sól
biały pieprz
olej do smażenia
Sposób przygotowania:
Wątróbki umyć, osuszyć, opanierować w mące. Pieczarki umyć, pokroić, a nastepnie podsmażyć. Cebule i jabłkaobrać, pokroić. Jabłka, cebulę i odsączone kawałki ananasa zeszklić na średnio nagrzanym tłuszczu.Wątróbki smażyć ok. 2-5 min. Przed końcem smażenia dodać pozostałe składniki. Całość wymieszać i doprawić do smaku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum