Pieczarki pokroić na ćwiartki, w garnku rozgrzać tłuszcz i usmażyć je, pod koniec dodając pokrojoną w kostkę cebulę. Przełożyć do miseczki. Piersi z kurczaka pokroić w centymetrowe kostki i smażyć około 15 minut, doprawić solą, pieprzem, oregano, tymiankiem, czerwoną papryką i curry. Do mięsa dodać pieczarki i paprykę pokrojoną w drobną kostkę. Liście kapusty pekińskiej poszatkować w cienkie paski, dodać do reszty składników. Dołożyć kukurydzę i zielony groszek. Dusić około 5 minut. Podawać z białym pieczywem lub ziemniakami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum