Ciasto: z podanych składników szybko zagnieść ciasto, owinąć je folią i włożyć na 30 minut do lodówki. Masa: Biały ser zemleć, zmiksować z cukrem pudrem i miękkim masłem. Wsypać serniks, wlać mleczko kokosowe, masę dobrze wymieszać. Białka ubić na sztywną pianę, wymieszać z masą drewnianą łyżką. Ciasto rozwałkować na placek o średnicy nieco większej od małej tortownicy. Wyłożyć nim dno i boki tortownicy, zapiec 10 minut w temperaturze 200 stopni. Na ciasto nałożyć masę serową, wierzch wyrównać. Temperaturę piekarnika zmniejszyć do 170 stopni. Ciasto piec jeszcze 50 minut. Wystudzić. Kremówkę ubić z cukrem waniliowym. Ciasto pokryć bitą śmietaną, ozdobić owocami i płatkami kokosowymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum