Przygotować warzywa: pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać skórkę i pokroić na plasterki, cukinię pokroić w plastry i smażyć przez 2 min. na łyżce oleju, papryki pokroić na pół, usunąć gniazda nasienne i piec w piekarniku, aż skórka lekko sczernieje. Wtedy zdjąć skórkę i pokroić paprykę w paski. Bryndzę utrzeć z jogurtem, solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki. Tosty obsmażyć w opiekaczu lub w piekarniku albo na patelni. Każdą kromkę wysmarować serem, położyć po plastrze polędwicy, listku sałaty, plasterki pomidora, plasterki usmażonej cukini i papryki. Na wierzch położyć jeszcze jedną kromkę pieczywa tostowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum