Przygotować dip: czosnek i tymianek posiekać. Wymieszać z jogurtem. Przyprawić do smaku solą i białym pieprzem. Dodać ok. 10 dkg pokruszonego sera. Marchewki oskrobać, pokroić w zapałkę. Cukinię pociąć na kawałeczki, cebulę w talarki, a paprykę w cienkie paseczki. Tymianek posiekać. Na patelni mocno rozgrzać olej. Wrzucić warzywa oraz tymianek. Smażyć 6 min. Oprószyć solą, pieprzem kajeńskim i ziołami prowansalskimi. Chlebki przeciąć na pół, zrobić kieszenie. Napełnić warzywnym farszem. Posypać pozostałym serem. Polać odrobiną jogurtowego dipu. Resztę podawać w miseczce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum