Składniki :
paczka makaronu grubego
0.5 kg mięsa mielonego
torebka sosu myśliwskiego
ser żółty w dowolnej ilości wg upodobań
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować.W między czasie na suchej patelni usmażyć mięso.Kiedy mięsko się już ładnie przyrumieni,wlać szklankę zimnej wody i wsypać sos z torebki.Chwilę pogotować aż zgęstnieje.Ser oczywiście zetrzeć.W żaroodpornym naczyniu układać co następuje:makaron,ser,mięso,ser,makaron i na koniec znowu ser.Ponieważ wszystkie składniki są ciepłe wystarczy ok. 15-20 min w gorącym piekrniku.Podawać polane obficie ketchupem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum