Ser pokroić na 2 plastry. Steki natrzeć solą i pieprzem, naciąć kieszenie, do środka włożyć ser. Posypać kiełkami i szczypiorkiem, spiąć wykałaczkami. Cukinię pokroić w ukośne plastry. Przygotować sos: śmietanę utrzeć z jogurtem, roztartym czosnkiem i koncentratem, przyprawić solą, pieprzem i papryką. Steki posmarować olejem, upiec na ruszcie (po 3 - 4 min. z każdej strony). Pod koniec pieczenia ułożyć na ruszcie cukinię. Gdy zmięknie przyprawić solą i pieprzem, polać octem i oliwą. Steki podawać z cukinią i sosem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum